NieuwsPcPlaystation

Assassin’s Creed Valhalla is de eerste Ubisoft game die 1 miljard dollar opbrengt

Volgens Ubisoft is Assassin's Creed Valhalla, de nieuwste van de populaire franchise, de meest winstgevende titel van het bedrijf tot nu toe.

Ubisoft’s Assassin’s Creed Valhalla zet zijn heerschappij voort als een van de meest succesvolle titels van de uitgever. Volgens het recente financiële rapport van het bedrijf is Assassin’s Creed Valhalla de best verdienende titel van Ubisoft in de Assassin’s Creed franchise tot nu toe.

Assassin’s Creed Valhalla, uitgebracht in november 2020, is de 12e hoofdtitel van de populaire serie. In de loop van zijn 14-jarige levensduur is de franchise van genre veranderd. Na het debuut nam Assassin’s Creed Valhalla de grootste lancering van de franchise op, waar het in de eerste week meer verkocht dan welk ander Assassin’s Creed spel dan ook.

Assassin’s Creed Valhalla

De laatste financiële rapporten van Ubisoft geven aan dat Assassin’s Creed Valhalla nu de omzetgrens van $ 1 miljard heeft overschreden, de eerste in de franchise sinds het debuut in 2007. Het succes van de titel heeft naar verluidt bijgedragen aan het meest winstgevende financiële kwartaal van het bedrijf tot nu toe. De cijfers waren grotendeels te danken aan ontwikkelaars die de game na de lancering regelmatig updaten met seizoensevenementen, cosmetische updates en DLC!

Gerelateerde berichten

1 of 16