NieuwsPc

Call of Duty Warzone Cheaters pronken met hacks op TikTok

Cheaten neemt opnieuw toe in Call of Duty: Warzone, en de hackers zijn nu aan het pronken met hun cheats op TikTok.

Er zijn maar weinig moderne games die zoveel last hebben van cheaters als Call of Duty: Warzone. Activision heeft bijna alles gedaan om te voorkomen dat cheaters Call of Duty: Warzone teisteren, maar helaas heeft dit niet mogen baten.

Call of Duty: Warzone cheaters zijn nu zelfs begonnen met pronken met hun cheats op social media. Dit is helaas niet de eerste keer dat cheaters openlijk laten zien dat ze hacken zonder gevolgen in het spel. Begin januari beweerden veel gebruikers in contact te zijn gekomen met valsspelers die gebruikersnamen hadden die openlijk erkenden dat ze vals speelden. Enkele voorbeelden waren “NiceAnticheat”, “ActivisionLOL”, “@YesImHacking” en “ITz-NoT-LUCK.”

Meer recentelijk hebben deze cheaters videomontages van hen gepost met behulp van wallhacks en aimbot op Tik Tok en YouTube. De meeste van deze hackers hebben ook geen poging gedaan om hun identiteit of hun gebruikersnamen te verbergen. In de video van één cheater kan hij zien hoe andere Call of Duty: Warzone-spelers lopen. Hij kijkt dwars door de muren heen. Het feit dat deze cheaters het gevoel hebben dat ze deze video’s kunnen posten zonder angst voor gevolgen, laat zien hoe ernstig het cheat-probleem van de game is geworden.
Activision’s Ricochet anti-cheat systeem zou ongeveer 50 000 cheaters hebben verbannen op de eerste dag dat het werd geïtroduceerd. Hoewel het systeem de cheaters een korte tijd op afstand hield, lijkt het alsof ze weer van kracht zijn. Deze hackers lijken een manier te hebben gevonden om het Ricochet-anti-cheat-systeem te omzeilen en maken opnieuw furore in Call of Duty: Warzone-lobby’s.

Sneu gedoe

Activision heeft onlangs aangekondigd dat Call of Duty: Warzone een groot aantal verbeteringen zal krijgen. De wijzigingen die in de seizoen 2-update van de game zouden worden aangebracht, omvatten verbeteringen aan alle vormen van beweging, parachutes die lager kunnen worden ingezet, hogere spelersaantallen ,  en meerdere verbeteringen aan prestatie- en streamingproblemen.

Het bedrijf maakte geen melding van het enorme cheat-probleem van de game en de update bevatte geen informatie over het Ricochet-anti-cheat-systeem.

Het is zorgwekkend dat Activision een vervolg op Call of Duty: Warzone heeft aangekondigd, ondanks dat het momenteel niet in staat is om met hackers in de game om te gaan. Op dit moment is het onzeker of het bedrijf werkt aan oplossingen of wijzigingen aan het Ricochet-anti-cheatsysteem.


Lees hier hoe bijvoorbeeld Ubisoft spelers banned in Rainbow Six Siege


 

Gerelateerde berichten

1 of 16