NintendoNieuws

Eerste indrukken van Nintendo Switch Sports grotendeels positief

De Nintendo Switch Sports beta wordt met positieve recensies ontvangen. Spelers over de hele wereld staan in de rij om de online functies uit te proberen.

Toen de Nintendo Switch Sports beta afgelopen vrijdag openging voor alle spelers met een Nintendo Online-lidmaatschap, is de ervaring tot nu toe over het algemeen positief ontvangen. Op drie verschillende dagen gedurende verschillende uren, van 18 februari tot 20 februari, kregen fans de kans om de online mogelijkheden van Nintendo Switch Sports uit te proberen.

Hoewel alle sporten die de titel zal aanbieden niet beschikbaar waren tijdens de proefperiode, konden spelers van Nintendo Switch Sports drie van de aangeboden games uitproberen: tennis, bowling en chambara. Alle drie de sporten waren beschikbaar om tegen spelers over de hele wereld te spelen. 

Chambara werd omarmd door de meerderheid , en zeiden dat het “een mooie evolutie was van de Swordplay van Wii Sports Resort.” Een aspect van de games dat door het publiek werd verwelkomd, was de mogelijkheid om elke sport met één joy-con te spelen. Daardoor konden spelers en hun vrienden of familie de andere joy-con van de set oppakken om mee te doen. 

Met uitspraken als “schokkend goed” en “een systeemverkoper”, vroegen sommigen zich af of toekomstige Nintendo Switch Sports DLC de ervaring zou kunnen verbeteren. Dat gezegd hebbende, is het enige grote nadeel dat fans nu moeten wachten tot april waneer het spel wordt uitgebracht.

Nintendo Switch Sports verschijnt op 29 april exclusief voor de Nintendo Switch.

Gerelateerde berichten

1 of 16