NieuwsPcPlaystationXbox

Embark Studios werkt momenteel aan drie aankomende projecten

Embark Studios werkt aan ten minste drie aankomende projecten die het in de komende maanden wil uitbrengen.

Embark Studios is opgericht door industrieveteranen Magnus Nordin, Rob Runesson, Stefan Strandberg, Patrick Söderlund, Jenny Huldschiner en Johan Andersson. ARC Raiders werd aangekondigd tijdens The Game Awards in december 2021 – een gratis te spelen coöperatieve actie-shooter die in 2022 naar pc, Xbox Series X/S en PS5 komt. ARC Raiders zal machine learning AI gebruiken op een open-wereldkaart met dag- en nachtcycli.

De tweede game van Embark Studios, met de codenaam Discovery, krijgt mogelijk de naam ‘The Finals’. Er zijn meerdere handelsmerken gedeponeerd bij EUIPO, USPTO en JPO onder de naam, die werden ingediend rond dezelfde tijd dat handelsmerken voor ARC Raiders werden gedeponeerd. De finale is een gratis te spelen teamgebaseerde first-person shooter. Het lanceringsvenster is gericht op 2023, zoals aangekondigd door de CEO van Nexon, Owen Mahoney, vorige week in een jaarlijkse brief aan de aandeelhouders van Nexon. “Een daarvan is de tweede game van Embark, met de codenaam Discovery, die we binnen 12 maanden na ARC Raiders willen lanceren.”

 

Dat is echter niet alles. Embark Studios werkt momenteel ook aan een derde project, dat een creatieve platformgame zal zijn – aangekondigd in de Q3 2021 Earnings Prepared Remarks van Nexon. Met deze creatieve platformgame kunnen spelers hun eigen virtuele wereld creëren om te spelen, te remixen en te delen met andere spelers. De technologie die helpt bij het maken van ARC Raiders en The Finals zal ook worden geïmplementeerd in deze creatieve platformgame.

Op dit moment hebben we niet veel details over deze drie projecten waar het bedrijf aan werkt. In het komende jaar zouden we echter hopelijk meer informatie moeten krijgen over alle drie deze projecten van Embark Studios. Het bedrijf is van plan om “de komende 12-18 maanden verschillende virtuele werelden te lanceren”, dus het lijkt erop dat we er binnenkort ook achter zullen komen.

Gerelateerde berichten

1 of 16