NieuwsNintendo

Gerucht: Nintendo werkt aan Mario Kart 9

Veel gamers waren teleurgesteld dat Mario Kart 9 niet werd onthuld op Nintendo Direct. Maar het gerucht gaat dat Nintendo er mogelijk aan werkt.

In plaats van een nieuwe game, kondigde Nintendo aan dat Mario Kart 8 Deluxe 48 nieuwe banenn zou krijgen. Het bedrijf maakte ook bekend dat de Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass tot 2023 in zes etappes zal worden uitgebracht. De DLC wordt ook beschikbaar gesteld via de Nintendo Switch Online Expansion.

Dit gaf veel fans de indruk dat Mario Kart 9 niet eens in ontwikkeling was, maar de beroemde Nintendo-leaker Zippo beweert anders. Zippo beweert dat de Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass volledig wordt ontwikkeld door Bandai Namco terwijl er nog aan een nieuw Mario Kart-spel wordt gewerkt. Zippo zegt ook dat ze binnenkort meer informatie zullen hebben.

Mario Kart

Hoewel deze informatie een goed voorteken is voor een nieuwe Mario Kart-game, is het onwaarschijnlijk dat deze wordt aangekondigd voordat alle DLC voor Mario Kart 8 Deluxe is uitgebracht. In de tussentijd kunnen spelers genieten van het gratis online spelen van de Booster Course Pass DLC, aangezien spelers niet hoeven te betalen voor de DLC om toegang te krijgen tot de nieuwe tracks in de online multiplayer.

Mario Kart 8 Deluxe is beschikbaar voor Nintendo Switch

Gerelateerde berichten

1 of 16