NieuwsPc

Lost Ark wordt na slechts 24 uur de op één na meest gespeelde game in de geschiedenis van Steam

Amazon Games heeft weer een hitgame

Lost Ark heeft gemakkelijk 1 miljoen gelijktijdige spelers gepasseerd na slechts 24 uur, en is daarmee de op één na meest gespeelde game in de Steam-geschiedenis door gelijktijdige tellingen. De Diablo-achtige MMO werd gisteren gelanceerd, nadat Amazon Games had samengewerkt met Smilegate RPG om Lost Ark te lokaliseren en te vertalen en beschikbaar te maken in het Engels. l Counter-Strik: Global Offensive en Dota 2 zijn hiermee gepasseerd.

Lost Ark is op dit moment zo populair dat het serverproblemen heeft ondervonden en er een wachtrij is om te beginnen met spelen. SteamDB vermeldt dat Lost Ark door 1.311.842 mensen tegelijkertijd wordt gespeeld.  CS:GO’s heeft een record van 1.308.963 en Dota 2 van 1.295.114 spelers die tegelijkertijd aan het spelen zijn.

Hoe dan ook, het is nu de tweede plaats op de lijst achter PUGB. Het heeft nog een lange weg te gaan om PUBG te achterhalen. Die had op het hoogtepunt maar liefst 3.257.248 spelers tegelijkertijd online . Lost Ark is een tweede grote hit voor Amazon Games, nadat New World vier maanden geleden een record van 913.634 tegelijk spelende gamers vestigde.

Gerelateerde berichten

1 of 16