NieuwsPcPlaystationXbox

Maak jij Max Verstappen kampioen in F1 Manager 2022?

Verdien je sporen in de F1® in het officieel gelicentieerde F1® Manager 2022. Kies je team en zwaai de scepter over alle coureurs en medewerkers van 2022.

Kruip in de huid van een teambaas en leid je coureurs, ingenieurs en fans naar de overwinning in het 2022 FIA Formula 1 ® Wereldkampioenschap. Met ongeëvenaarde presentatie van uitzendkwaliteit, levert F1 Manager 2022 een uitdagende ervaring voor zowel nieuwe als die hard Formule1 fans.

Ross Brawn, Managing Director – Motorsports, Formula 1:

 “Het is geweldig om te zien hoe F1 Manager 2022 vorm krijgt en om deze game tot leven te zien komen. Ik weet uit persoonlijke ervaring dat het leiden van een team uitdagend is, maar zeker de moeite waard. De F1 Manager-franchise is een geweldige kans voor fans om zichzelf in de schoenen te schuiven van een teambaas en dat zelf ook eens te ervaren. Ik ben ervan overtuigd dat Frontier, met hun eigen succesvolle staat van dienst in managementgaming, een plezierige en boeiende ervaring zal bieden voor fans.”

De game nodigt spelers uit om elk aspect van het leiden van een team naar de overwinning te testen. Oa het upgraden van auto’s en racefaciliteiten, het inhuren van coureurs en ingenieurs, het balanceren van budgetten en de eisen van de coureurs. Zodra de race van start gaat, blijf kalm onder druk en neem cruciale beslissingen terwijl jij je team naar de overwinning leidt.

Game Director Andy Fletcher:

“Er is nooit een beter moment geweest om een ​​Formule 1 fan te zijn, en we zijn verheugd om F1 fans een nieuwe manier te bieden om zich te begeven in het grootste racespektakel ter wereld. F1 Manager 2022 zal zowel nieuwe als langdurige fans een ervaring bieden die even authentiek als opwindend is. Onze toewijding aan de steeds veranderende wereld van de Formule 1 zal een sterke basis leggen voor een lange en speciale serie die zich in de loop van de tijd zal ontwikkelen.”

Frontier CEO en oprichter, David Braben:

“We zijn verheugd om samen te werken met het geweldige team van de Formule 1. We hebben nauw met hen samengewerkt om een ​​echt authentieke ervaring te bieden, en ze hebben ons uitgebreide toegang gegeven tot alle aspecten van de sport. We denken dat dit het begin is van iets speciaals – we kijken ernaar uit om F1 Manager 2022 in de zomer van 2022 te releasen.”

F1 2022
F1 2022

F1® Manager 2022 wordt in de zomer van 2022 gelanceerd op Xbox Series X|S, PlayStation® 5, Xbox One, PlayStation® 4, Steam en Epic Store. De game is nu beschikbaar op de verlanglijst op Steam en in de Epic Game Store.

Gerelateerde berichten

1 of 16