NieuwsPlaystationXbox

Monster Energy Supercross 5 is nu uit!

Het nieuwste hoofdstuk van de meest geliefde en realistische Supercross-videogame is nu beschikbaar in Early Access op PlayStation en Xbox

Het nieuwste hoofdstuk van de meest geliefde en realistische Supercross-videogame is nu beschikbaar op PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S en Xbox One in Early Access voor degenen die de Special Edition hebben gereserveerd. De pc-versie zal beschikbaar zijn op 17 maart, samen met de consoleversies voor degenen die de Special Edition niet vooraf hebben besteld. De PlayStation-versie ondersteunt een gratis upgrade van PS4 naar PS5 en de Xbox-versie is voorzien van Smart Delivery.

De traditionele Carrière-modus is realistischer en meeslepender dan ooit tevoren. Spelers kunnen beginnen met het ontwikkelen van hun pad in de 250SX Futures Class, terwijl ze ernaar streven om de glorieuze hoogten te bereiken als een Pro in de 450SX Class. Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5 introduceert ook het Rider Shape System, een nieuwe en exclusieve functie voor de Career Mode die de prestaties van rijders zal beïnvloeden in geval van vallen of verwondingen. Training en het voltooien van specifieke taken zijn de sleutels om je rijder in topvorm te houden.

Dankzij Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5 kunnen spelers genieten van een nieuwe gameplay-ervaring die perfect is voor zowel hardcore gamers als nieuwkomers. De Future Academy, georganiseerd door de beste Ricky Carmichael aller tijden, zal rijders alle informatie geven die nodig is om hun eerste stappen in de Supercross-wereld te zetten. Deze vriendelijke tutorial leert de basisprincipes van Supercross om de ladder van beginner naar pro te helpen beklimmen. Het heeft ook veel in-game opties die races voor iedereen toegankelijk maken – met als doel een gameplay-ervaring te creëren voor elk soort speler.

De klassieke Track Editor is ook terug, samen met een nieuwe functie: Rhythm Section Editor. Spelers kunnen bestaande modules mixen en matchen om complexe prefab baansecties te ontwerpen en deze vervolgens te delen met de community.

En na het verbazingwekkende succes van de inaugurele wedstrijd, komt de Track Editor Contest terug, waarbij spelers de kans krijgen om een ​​baan te maken en hun creatie in het echt gerepliceerd te zien als onderdeel van het officiële kampioenschap. Deze unieke functie vertegenwoordigt een unieke kans in de videogame-industrie: een digitale baan die is ontworpen door een speler, wordt bereden door echte rijders in het Monster Energy AMA Supercross Championship van 2023.

The Compound is het antwoord voor iedereen die met vrienden of solo wil racen in een nieuwe, verbluffende open-wereldomgeving, met nieuwe circuits, verschillende cross-uitdagingen en verzamelobjecten om extra uitrustingen te ontgrendelen.

Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5 heeft ook een modus voor gesplitst scherm om direct op de bank met vrienden te spelen, en online multiplayer met matchmaking tussen verschillende generaties.

Last but not least, na het ongelooflijke succes van de laatste iteratie, is eSport terug in Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5, waardoor spelers een legende worden in het eSX Championship, gesponsord door Yamaha.

Monster Energy Supercross Playstation
Monster Energy Supercross XBOX

Monster Energy SupercrossThe Official Videogame 5 is nu beschikbaar op PS5, PS4, Xbox Series X|S en Xbox One in Early Access voor degenen die de Special Edition hebben gereserveerd. De pc-versie is beschikbaar op 17 maart, samen met de consoleversie voor degenen die de Special Edition niet hebben gereserveerd.

Gerelateerde berichten

1 of 16