NieuwsNintendoPcPlaystationXbox

NBA 2K22 spelers update van februari kent grote stijgers maar ook diepe dalers

NBA 2K22 krijgt een nieuwe update. De enorme lijst met algemene score-updates omvat in totaal 145 spelers in alle 30 teams.

De NBA All-Star Game brengt opwinding en vreugde in de basketbalwereld. De nieuwste update van NBA 2K22 omvat algemene aanpassingen voor alle 30 teams en in totaal 145 spelers. De scores van spelers worden geüpgraded of verlaagd, terwijl ook de transfers die hebben plaatsgevonden worden doorgevoerd.

De Philadelphia 76ers kregen de meeste wijzigingen in hun selectie,  maar liefst negen spelers kregen een nieuwe rating. De Memphis Grizzlies de minste  met twee. 

De drie spelers die de grootste sprong maakten waren Udoka Azubuike, Trendon Watford en Terry Taylor. Luka Doncic kreeg 95 overall, maar dat is nog steeds minder dan Giannis Antetokounmpo’s met 97. DeMar DeRozan steeg van 90 naar 91. Verrassend genoeg zijn James Harden, Trae Young en Kyrie Irving  met een punt gedaald, waardoor ze een algemene beoordeling van 90 krijgen. De ruil van Harden naar de 76ers lijkt samen te vallen met het feit dat zijn algemene score een lichte verlaging kreeg. 

De drie grootste stijgers:

  • Terry Taylor: 73 ALG (+5)
  • Udoka Azubuike: 74 ALG (+4)
  • Trendon Watford: 74 ALG (+4)

In totaal kregen 13 spelers een verlaging van twee punten op hun algemene score. Het waren Yuta Watanabe, Georges Niang en Nick Richards die het meest werden getroffen door de update. Spencer Dinwiddie ging van een 80 naar een 79. De door blessures geplaagde Kristaps Porziņģis van 86 naar 85 , ondanks het feit dat hij enkele goede resultaten liet zien na de overgang van de centrale positie naar power forward.
De 3 grootste dalers:

  • Yuta Watanabe: 71 ALG (-2)
  • Georges Niang: 72 ALG (-2)
  • Nick Richards: 74 ALG (-2)

Gerelateerde berichten

1 of 16