NieuwsPlaystationXbox

ROAD 96: Consolespelers kunnen op 14 april de weg betreden

Road 96 sleept maar liefst VIJF Awards in de wacht, waaronder Beste Indie Game!

Vers van de pers na de sweep van gisteravond bij de Pégases Awards; Road 96 is de winnaar van VIJF afzonderlijke gaming-awards:

  • Beste indiegame
  • Voorbij de videogame
  • Beste toegankelijkheid
  • Beste geluidsontwerp
  • Beste verhalende ontwerp

“We zijn zo trots dat we deze hebben gewonnen, we hadden er op gehoopt; vijf is ongelooflijk”, zegt Yoan Fanise, CEO & Creative Director bij DigixArt.
“Er wacht een groot publiek op innovatieve ervaringen tegenwoordig is de gamewereld de laatste jaren drastisch veranderd. Road 96 is een gezamenlijke creatie, een weerspiegeling van de diversiteit van de teams en laat zien dat succes geen kwestie is van de grootte van een project, “voegde hij eraan toe.
Samen met het feestelijke nieuws kondigen Ravenscourt en DigixArt aan dat Road 96 – de steeds evoluerende verhaalgestuurde avonturengame op 14 april beschikbaar zal zijn voor Playstation en Xbox!
Avontuur en spanning wachten op je…

Road 96 is een gekke, mooie roadtrip. De ontdekking van spannende plekken en ongewone mensen op je eigen persoonlijke reis naar vrijheid.
Een steeds evoluerend verhaalgedreven avontuur geïnspireerd door Tarantino, The Coen Brothers en Bong Joon-ho. Gemaakt door de bekroonde makers van Valiant Hearts en Memories Retold. Aangekondigd als onderdeel van het OMEN Presents-initiatief van HP Inc.
Momenten van actie, verkenning, contemplatieve melancholie, menselijke ontmoetingen en maffe situaties. Tegen een achtergrond van autoritair bewind en onderdrukking.
Een verbluffende visuele stijl, een soundtrack vol hits uit de jaren 90 en duizend routes door de game worden gecombineerd, zodat elke speler zijn eigen unieke verhalen kan creëren op Road 96.

Gerelateerde berichten

1 of 16