NieuwsPlaystationXbox

ROAD 96 Komt in april naar de consoles

Ravenscourt en DigixArt kondigen aan dat hun veelgeprezen titel Road 96 – het avonturenspel met overlevingselementen waarin spelers moeten ontsnappen uit een land dat wordt geregeerd door een autoritair regime dat op instorten staat – binnenkort beschikbaar zal zijn op beide Sony PlayStation® en Microsoft XBOX .

“Het is echt opwindend om te bedenken dat consolespelers binnenkort hun eerste stappen in deze reis kunnen zetten in hun zoektocht naar vrijheid”

, zegt Yoan Fanise, CEO & Creative Director bij DigixArt.


“Road 96, geïnspireerd op de klassieke roadtripfilms uit de jaren 90. Leun achterover en bereid je voor op een roadtrip als geen ander.”

voegt hij toe.

Features:

  • Road 96 is een gekke, mooie roadtrip. De ontdekking van spannende plekken en ongewone mensen op je eigen persoonlijke reis naar vrijheid.
  • Een steeds evoluerend verhaalgedreven avontuur geïnspireerd door Tarantino, The Coen Brothers en Bong Joon-ho. Gemaakt door de bekroonde makers van Valiant Hearts en Memories Retold. Aangekondigd als onderdeel van het OMEN Presents-initiatief van HP Inc.
  • Momenten van actie, verkenning, contemplatieve melancholie, menselijke ontmoetingen en maffe situaties. Tegen een achtergrond van autoritair bewind en onderdrukking.
  • Een verbluffende visuele stijl, een soundtrack vol jaren 90-hits en duizend routes door de game worden gecombineerd, zodat elke speler zijn eigen unieke verhalen kan creëren op Road 96.

Gerelateerde berichten

1 of 16