NieuwsNintendoPcPlaystationXbox

SD Gundam Battle Alliance komt uit in 2022

Stijlvolle graphics, flitsende gevechtsanimaties en indrukwekkende effecten in een geheel nieuwe RPG die zich afspeelt in het Gundam-universum

Bandai Namco beloofd heel wat voor hun nieuw uit te brengen game SD Gundam Battle Alliance.

Deze actie-RPG brengt spelers naar een andere wereld via het vreemde fenomeen dat bekend staat als ‘Breaks’, waarbij ze originele werken uit een reeks Gundam-verhalen ervaren terwijl ze ernaar streven de wereld weer normaal te maken. Van ‘Mobile Suit Gundam’ tot ‘Mobile Suit Gundam Iron-Blooded Orphans’, SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE moedigt spelers aan om een ​​squadron van 3 eenheden te leiden om spannende coöperatieve gevechten te beleven met een veelvoud aan personages en uitgebreide mechanica. Spelers kunnen het solo-verhaal ervaren of samen werken met vrienden om elke dag Mobile Suits te winnen. SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE laat spelers strijden tegen Super Deformed (SD) versies van Mobile Suits uit de Gundam-serie met spannende animaties in deze geheel nieuwe epische RPG.

We zijn zo enthousiast om te zien hoe spelers reageren op beroemde scènes uit verschillende Gundam-werken in SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE

zegt Katrina Castillo, Senior Brand Manager bij BANDAI NAMCO.

Of we nu met vrienden spelen of alleen spelen, we moedigen spelers om de grenzen van hun favoriete mobiele pakken te doorbreken om gevechten te winnen en hun squadrons naar de overwinning te leiden!”

SD GUNDAM BATTLE ALLIANCE zal in 2022 beschikbaar zijn voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en PC via Steam en Windows.

Gerelateerde berichten

1 of 16