NieuwsPcPlaystationXbox

Speedrunner speelt Elden Ring uit in minder dan een uur

Ondanks dat Elden Ring pas 12 dagen geleden is uitgebracht, heeft een YouTuber een indrukwekkende speedrun-tijd neergezet voor het uitspelen van Elden Ring.

Elden Ring heeft de videogame industrie overgenomen sinds de release. Het slaagde erin om spelers tegelijkertijd woedend en geliefd te maken. Eén gamer is erin geslaagd om Elden Ring belachelijk snel uit te spelen.

Elden Ring werd gelanceerd op 25 februari en sindsdien lijkt iedereen of het te spelen of er over te praten.  Elden Ring is ongelooflijk moeilijk en zorgt ervoor dat spelers tot moes worden vermalen voordat ze een van de indrukwekkende eindbazen kunnen verslaan.

Het kost sommige spelers uren en uren om één baas te verslaan, laat staan het hele spel. Sommige spelers hebben zelfs moeite om niet-baasvijanden te verslaan. Toch heeft YouTuber LilAggy alle kansen getrotseerd en de adembenemende prestatie geleverd door het spel in totaal 59 minuten en 38 seconden te voltooien. Op het moment van schrijven is dit een recordsnelheid voor de game. Dit is nog indrukwekkender als je bedenkt dat Elden Ring pas 12 dagen uit is.

Gerelateerde berichten

1 of 16