NieuwsPc

Treed toe tot de Peaky Blinders, in Peaky Blinders: The King’s Ransom

Peaky Blinders-fans en VR-enthousiastelingen kunnen – voor het eerst – infiltreren in de ondergrondse wereld van Peaky Blinders en oog in oog komen te staan met geliefde en gevreesde personages zoals Tommy Shelby (ingesproken door Cillian Murphy) en Arthur Shelby (ingesproken door door Paul Anderson), evenals tal van andere gloednieuwe personages.

De game is een authentieke ervaring die zich afspeelt in een sfeervol Engeland uit de jaren twintig. Spelers kiezen hun pad in momenten van ondermijning, boeiende verhalen  en aangrijpende vijanden, om te zien hoe het verhaal zich verder zal ontwikkelen.

Ian Hambleton, Maze Theory, CEO, zegt:

“Voor het eerst hebben fans toegang tot geloofwaardige en representatieve personages uit Peaky Blinders. Zo kan je oog in oog komen te staan met Tommy Shelby en in enkele angstaanjagende situaties tegenkomen. Het is een intense en spannende ervaring.”

Hij voegt eraan toe:

“Bij Maze Theory zetten we ons in om de grenzen van entertainment te verleggen en zeer innovatieve fan- en game-ervaringen te creëren. We zijn erg verheugd om fans en VR-enthousiastelingen toegang te geven tot de wereld van de Peaky Blinders, en ze terug te brengen naar Birmingham uit de jaren 1920 en op iconische locaties zoals The Garrison en Charlie’s Yard te plaatsen.”

Lex Scott, Commercieel Directeur Gaming & Gambling bij Banijay Brands zegt:

“Met enorme anticipatie op de komende serie is het merk Peaky Blinders sterker dan ooit, en dit is een fantastische toevoeging aan zijn uitgebreide portfolio. Peaky Blinders: The King’s Ransom is een spannende, authentieke en totaal unieke game die de meeslepende ervaring voor fans naar een heel nieuw niveau tilt.”

Jamie Glazebrook, uitvoerend producent van seizoen 1 – 6 Peaky Blinders, Caryn Mandabach Productions zegt:

“Maze Theory heeft de wereld van Peaky Blinders op een geheel nieuwe manier tot leven gebracht. Nu heb jij de kans om samen met de familie Shelby door de straten van Small Heath te lopen. Ik kan niet wachten tot de fans dit gaan ervaren.”

Voeg Peaky Blinders vast toe op je verlanglijst op steam!

 

Ga jij Peaky Blinders spelen?

Yes, by the order of the peaky fookin blinders!

Nee

Gerelateerde berichten

1 of 16