NieuwsPcPlaystationXbox

Vergeten Activision Blizzard Games die Microsoft terug kan brengen

Microsoft stuurde rillingen over het internet na de aankondiging dat ze Activision Blizzard voor 68,7 miljard dollar hadden overgenomen. Iedereen was verrast en vroeg zich af hoe de game-industrie zou kunnen veranderen na deze overname. Het duurt nog dik een jaar tot deze deal rond is, maar fans speculeren al veel over wat de toekomst in petto heeft voor new-gen en old-gen games. Fans zijn optimistisch dat Microsoft, Activision zal helpen enkele van zijn “vergeten” games terug te brengen. Dit zijn een aantal van zulke spellen die wij graag zouden zien.

1 Guitar Hero

In zijn hoogtijdagen was deze gameserie behoorlijk populair, maar er was niet veel aan de hand met betrekking tot de gameplay. Om de virtuele instrumenten te bespelen, hadden spelers een speciale controller nodig die vrij duur was. Nu we de nieuwste trends zien van gamegiganten die DLC’s en nieuwe inhoud voor reeds gepubliceerde games uitbrengen, is het vrij eenvoudig om te zien dat Guitar Hero zal schitteren als een Live Service-game voor alleen Xbox-spelers. Bovendien vertelde Activision Blizzard CEO, Bobby Kotick, dat Microsoft het perfecte bedrijf is om de franchise terug te brengen.

2 Prototype

Hoewel het misschien geen veelgeprezen spel is, is het zeker een favoriet bij fans met een behoorlijke score op Metacritic, zowel voor het origineel als voor het vervolg. Het is een spel in de open wereld met zulke donkere tinten dat het in de huidige tijd gemakkelijk kan worden vernieuwd en opnieuw tot een enorm succes kan worden gemaakt. Met de revitalisering van Prototype krijgt Microsoft de kans om een game van het type superheld te bezitten. Het zou ook kunnen concurreren met games als Spider-Man en Infamous-games van Sony.

3 Geometry Wars

De laatste toevoeging aan de serie is alweer van 7 jaar geleden. Het zou dus het juiste moment zijn om deze veelgeprezen serie met een knal terug te brengen. Geometry Wars” heeft een 86 op Metacritic, “Geometry Wars 2” heeft een 90 en “Geometry Wars 3” heeft een 82. De game is ook niet zo complex en kan in kortere tijd worden voltooid in vergelijking met grote open-wereldgames .

4 Crash Bandicoot

Nu de Crash Bandicoot-franchise volledig onder de Xbox-vlag valt, zou Microsoft er een “Ratchet & Clank” mee kunnen trekken en de serie opnieuw kunnen maken tot een modern ogende en echte next-gen game voor alleen Xbox. Dit zou een broodnodige onderbreking kunnen worden van de gewelddadige Call of Duty-games die na zoveel jaren nog steeds worden uitgebracht.

Gerelateerde berichten

1 of 16