NieuwsPc

Vette Half-Life 2 Mod “Overcharged” nu beschikbaar

Half-Life 2 wordt beschouwd als een klassieker onder de FPS-wereld. En hoewel het tot op de dag van vandaag nog steeds goed bespeelbaar is, weerhoudt het anderen er niet van om het nog beter te maken.

Hoewel de game uit 2004 er tot op de dag van vandaag nog steeds goed uitziet en speelt, heeft een modder hard gewerkt om er een nog betere ervaring van te maken. Een gebruiker die de alias ✧Twi✧ gebruikt, heeft een mod voor Half-Life 2 en de daaropvolgende afleveringen DLC-inhoud gemaakt, die ze “Half-Life 2: Overcharged” noemen. De add-on, volgens de beschrijving en bijbehorende video, implementeert veel wijzigingen in het hoofdspel, waarbij veel aspecten worden herzien. Het toevoegen van nieuwe wapens, een kick die de speler kan gebruiken, betere AI, meer vijanden , uitgebreide niveaus , en meer. Er is ook een nieuwe slow motion-functie toegevoegd

Over het algemeen klinkt de mod fantastisch, door een hele reeks veranderingen door te voeren die de algehele gameplay verbeteren, terwijl toch behouden blijft wat het origineel zo geweldig maakt. Het idee om Valve-games zoals Half-Life 2 te modificeren is zeker niet ongewoon, zelfs na al die jaren. Maar “Overcharged” lijkt vastbesloten om te nemen wat fans zo leuk vinden aan de 18-jarige release, en wat extra “umph” in de mix te injecteren. De enorme hoeveelheid dingen die door de modder zijn toegevoegd, is behoorlijk ongelooflijk en wordt naar verluidt zelfs geleverd met herstelde activa die uit de bèta zijn verwijderd.

Half life 2: overcharged is hier te vinden

Gerelateerde berichten

1 of 16